Wednesday, February 06, 2013

Kulttuuribolshevikit


Mooses: "Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko. Älköön kukaan teistä, olipa hän pysyvä asukas tai teidän keskuudessanne asuva siirtolainen, tehkö mitään näistä iljettävistä teoista. Jokainen, joka tekee yhdenkään näistä kauhistuttavista teoista, on poistettava kansansa keskuudesta. "

Jeesus: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa."

Edellä olevat tekstit ovat peräisin Raamatusta, ja ovat luettavissa monilla nettisivuilla. Pitäisikö tästä asiasta tehdä kaikessa hiljaisuudessa tutkintapyyntö? 

Mielestäni ei pitäisi. Se, että poliisi liitetään nykyisin yhä useampaan asiaan, osoittaa mihin suuntaan kehitys yhteiskunnissa on menossa. Poliisista on tullut ylin ratkaisija, johon vedotaan lähes asiassa kuin asiassa. Poliisin toiminta perustuu maallisiin lakeihin, jotka ovat vähitellen korvanneet uskontoon perustuvat lait. Maallisia lakeja säätävät kansaedustajat. Koska lakien ei enää ajatella perustuvan uskontoon ja jumaliin, kansanedustajia voidaan pitää ylimmän lainsäädäntövallan käyttäjiä universumissa. 

Poliisin kutsuminen ratkaisemaan, mitä uskonnon nimissä saa sanoa ja mitä ei saa sanoa, kertoo, mihin suuntaan ollaan menossa. Ennemmin tai myöhemmin ollaan tilanteessa, jossa kahden uskonnon välille syntyy konflikti. Toinen uskonto on maallinen lain uskonto, jossa ministerit ja kansanedustajat edustavat korkeinta jumaluutta, ja poliisit ovat heidän käskyjensä toteuttajia eli uskonnon termein pappeja ja ylipappeja. Toinen uskonto on perinteinen Mooseksen uskontoon perustuva kristinusko, jonka kirkoista vähenee jäseniä koko ajan. Siinä vaiheessa, kun kirkkojen jäsenmäärä on vähentynyt tiettyyn pisteeseen, maallinen uskonto alkaa määräillä rangaistuksen uhalla, mitä vanhan uskonnon nimissä saa sanoa ja mitä ei saa sanoa. Ensimmäisessä vaiheessa Raamattuihin määrätään liitettäviksi varoitustekstit. Myöhemmin Raamatut ehkä kokonaan kielletään, tai niistä määrätään poistamaan tietyt osat. 

Kirkkojen johtajat ovat tietoisia uhkaavasta kahden uskonnon välisestä konfliktista ja siksi he käyvät viivytystaistelua selittämällä, että tietyt Raamatun kohdat eivät enää nykypäivänä merkitse mitään. Tällä tavalla he yrittävät lepytellä päälle käyvää lakiuskontoa. Yhä useampi kohta Raamatusta joudutaan mitätöimään, vaikka itse teksti säilyykin vielä kirjassa. Uskonnon tuhoamiseen tähtäävät kulttuuribolshevikit tietenkin kaikin keinoin vauhdittavat tätä kehitystä saadakseen aikaan moraalisen ja uskonnollisen tyhjiön, jonka uusi maallinen uskonto voi täyttää. Uuden maallisen uskonnon tavoitteena on legaalinen diktatuuri eli hirmuvalta, jossa kansa on orjuutettu miljoonilla pikkutarkoilla säännöillä, ja jossa kaikki valta on lainsäätäjillä ja lainvalvojilla, jotka tulevaisuuden yhteiskunnassa ovat yksi ja sama taho. Jos tulevaisuuden yhteiskunnassa vielä järjestetään vaaleja, ne ovat enää pelkkää kulissia. Kova vallankäyttö on siirretty vaaleilla ratkaistavien asioiden ulkopuolelle, ja vaaleissa päätetään enää yhdentekevistä pikkuasioista. Vaalit antavat tunteen demokratiasta, jota todellisuudessa ei enää ole. 

Kaiken tämän jälkeen voi tulla vielä uusi vaihe, jossa uskonto iskee takaisin ja ottaa valtion haltuunsa. Mutta tämä kolmas uskonto ei ole kristinusko vaan islam.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home